Gastenboek

U kunt een berichtje sturen aan de secretaris Miep Peereboom via merwes.oratorium@hetnet.nl

 

Ontvangen mails

 

Reacties op uitvoering Requiem van Mozart op 4 mei 2015:

"Het was me weer een genoegen om met jullie te mogen zingen." 

"Het koor klinkt heel erg goed en ik heb de herdenking  als zeer mooi en ontroerend beleefd. Wat een prachtige muziek en wat mooi vorm gegeven door jullie."

"Het was een memorabel concert."

"Het was een bijzonder en waardig herdenkingsconcert."

"Er was een fantastische sfeer in de Grote Kerk en de combinatie koor/orgel was heel bijzonder."

"Het was een zeer gedenkwaardig concert in meer dan één opzicht.
Zo'n volle kerk!"

 

Reacties op uitvoering Hohe Messe 25 januari 2013:

"Mag ik via deze weg mijn complimenten doorgeven aan het koor voor de prachtige uitvoering van dit zeer moeilijke koorwerk.
De dirigent, solisten en orkest krijgen altijd veel aandacht aan het einde van een concert, maar ik vond het koor ECHT geweldig!!
Ik heb er enorm van genoten.

Met vriendelijke groet,
Lilian Koster
Dordrecht
27 januari 2013"

 

"L.S.,

Ik heb genoten van een prachtige uitvoering van de Hohe Messe, met een bijna perfect zangtechnisch niveau. Vooral het achtstemmige Osanna was geweldig. Het zinderde gewoonweg. En het '"Et incarnatus est" ontroerde diep. De beleving spetterde ook van de dirigent af. Hij danste bijkans op de bok en had op die manier zowel koor als orkest aan de lijn. Alleen vond ik persoonlijk (en ook anderen) het tempo van het " Cum sancto spiritu" te hoog. Daardoor verloor het n.m.m. aan verstaanbaarheid en zeggingskracht. 

Al met al was het een onvergetelijk mooi concert. Jammer dat men direct na de laatste toon van het "Dona nobis pacem" ging klappen. Wat een moment van stilte toch vermag, terugkijkend op het slot van de laatste Johannes Passion.

Met vriendelijke groet,

Rob Kamerman"